Ελλάδα

Στον ανακριτή ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή αναμένεται να βρεθεί προκειμένου  να δώσει εξηγήσεις για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, ο 30χρονος φερόμενος ως «δράκος» του Αμαρουσίου.

Ο κατηγορούμενος, για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία, φέρεται να έχει ομολογήσει τις επιθέσεις ισχυριζόμενος, ωστόσο, πως πρόθεση του ήταν να αγγίξει τις γυναίκες και όχι να τις βιάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος,  έχει υποστηρίξει στους αστυνομικούς πως αιτία για τις πράξεις του ήταν μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση.

«Με χώρισε μια κοπέλα από τη Ρουμανία που είχα γνωρίσει σε ένα μπαρ. Δεν με ήθελε. Από εκείνη τη στιγμή ήθελα να εκδικηθώ όλες τις γυναίκες. Στο πρόσωπο της έβλεπα εκείνη» ισχυρίστηκε ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα τηρήσει ενώπιον του ανακριτή όταν κληθεί να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα αν ευθύνεται και για άλλες επιθέσεις.

Η δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Υπενθυμίζεται ότι, ο νεαρός βρέθηκε στο κάδρο της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου καθώς μια σειρά «συμπτώσεων» δημιούργησαν την αίσθηση πως υπήρχε το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Αν και οι έλεγχοι στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να μην τον συνδέουν με τη δολοφονία.

Σχόλια