default-image

Κατέρρευσε στο πλατό η Αγγελική Νικολούλη

Ελλάδα
Κατέρρευσε στο πλατό η Αγγελική Νικολούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία αποκαλυπτική πληροφορία σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου, προκάλεσε την κατάρρευση, κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Φως στο Τούνελ", της παρουσιάστριας Αγγελικής Νικολούλη. Η παρουσιάστρια σοκαρισμένη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που... διάβαζε.

«Τι πράγμα; Τι είπες; Έχω πάθει σοκ! Έχω ανατριχιάσει! Τι είναι αυτό που μου είπες τώρα; Χριστέ μου, έχω πάθει σοκ! Συγγνώμη! Φαίνεται πως θα βρεθούμε αντιμέτωποι με καταστάσεις άσχημες», είπε η Αγγελική Νικολούλη, ενώ είχε πέσει πάνω στο τραπέζι και κρατούσε το κεφάλι της.

Στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο και με την επιστροφή, η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Φαίνεται φίλοι μου ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κάποιες εξελίξεις. Βέβαια, επικράτησε μια σύγχυση κάποια στιγμή σε σχέση με την ταυτότητα του ανθρώπου που μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ο δράστης. Πάθαμε λίγο, πάμε σε διάλειμμα να συνέλθουμε»

Οι Αρχές, όπως αναφέρει το zappit.gr, υποστηρίζουν πως βρίσκονται ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Σήμερα ή τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να «δέσουν» την υπόθεση με αποδείξεις. Μάρτυρας αποκάλυψε στο "Φως στο τούνελ" πως πριν η Ελευθερία Αγραφιώτου βρει τραγικό θάνατο, αρχές του Μάρτη άλλη γυναίκα πελάτισσα του σουπερμάρκετ, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ύποπτο άνδρα στο τρίτο γκαράζ, που έδειχνε σαν μανιακός.

Ο άνδρας που κινούνταν αθόρυβα μέσα στο σκοτεινό υπόγειο, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της από κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα με σκοπό να τη βιάσει. Ήταν περίπου 60 χρόνων και καραφλός. Το γεγονός δεν αναφέρθηκε στις Αρχές από τους ιθύνοντες του καταστήματος.

Τι αποκάλυψε το DNA

Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA, που πραγματοποιήθηκαν μετά τη στυγερή δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, αποκαλύφτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως υποστηρίζουν τα ευρήματα των εργαστηρίων δε φαίνεται να υπάρχει καμία σύνδεση ανάμεσα στον «δράκο» του Αμαρουσίου και τον δολοφόνο της 69χρονης.

Βέβαια, οι έρευνες θα συνεχιστούν και τα πρώτα δείγματα των εξετάσεων DNA δεν αποκλείουν οριστικά η πιθανότητα να είναι τελικά αυτός ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομία, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του DNA του δολοφόνου και του «δράκου» του Αμαρουσίου δεν ταιριάζουν, ωστόσο υπάρχουν ακόμα επιφυλάξεις.

Να τονισθεί πως επίσης σήμερα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας κατασκευάζονται «εκμαγεία» με δείγμα τα παπούτσια του «δράκου» του Αμαρουσίου, για να δουν αν αυτά ταιριάζουν με τα δείγματα των υποδημάτων τα οποία βρέθηκαν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

Νέα προθεσμία για τον «δράκο»:

Νέα προθεσμία ζήτησε και τελικά έλαβε ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου. Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα.

Βέβαια μέχρι τότε θα κρατείται από τις αρχές.

Σε βάρος του 30χρονου φερόμενου ως βιαστή εκκρεμούν κατηγορίες για τουλάχιστον πέντε επιθέσεις σε γυναίκες.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας απ' την Τετάρτη, κατηγορείται για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία.

Ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί τις πράξεις του, λέγοντας πάντως πως σκοπός του δεν ήταν να βιάσει τις γυναίκες αλλά απλώς να τις αγγίξει. Για τον ίδιο ο λόγος που τον οδήγησε στις πράξεις τους ήταν πρόσφατη ερωτική του απογοήτευση.

Η κατάσταση στην οποία βρέθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου:

Η γυναίκα επίσης βρέθηκε χωρίς ρούχα απ' τη μέση και κάτω, κάτι που αυξάνει τα σενάρια για σεξουαλική επίθεση.

Να τονισθεί πως ο δράστης δεν προσπάθησε να την κλέψει από τη στιγμή που στην τσάντα της βρέθηκε το πορτοφόλι αλλά και το κινητό της.

Τι είπε ο ιατροδικαστής για την 69χρονη;

Ο ιατροδικαστής σημείωσε πως το θύμα έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά επίσης και σπασμένα πλευρά.

Ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού της Ελευθερίας Αγραφιώτου δεν ήταν δυνατό να διαπιστωθεί αν πριν αφήσει την τελευταία της πνοή είχε βιαστεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News