default-image

Ένας γερμανικός δήμος στην Ρόδο

Ελλάδα
Ένας γερμανικός δήμος στην Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εκπροσώπους του δημοτικού Συμβουλίου του Ντίσελντορφ της Γερμανίας, πρωτεύουσας του Ομόσπονδου Κρατιδίου Ρηνανίας-Βεστφαλίας, καθώς και εκπροσώπους συνδικάτων της πόλης αυτής, συναντήθηκαν χθες οι αντιδήμαρχοι Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου και Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Στη συνάντηση εργασίας, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε ο γενικός γραμματέας του Συνδικάτου IG-Metall Ενώσεων και Φορέων, αλλά και ο ελληνικής καταγωγής δημοτικός σύμβουλος του Ντίσελντορφ, Ιωάννης Βατάλης, καθώς και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τουριστικών καταλυμάτων Ελλάδος και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου, Παναγιώτης Τοκούζης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ταξιδιού τους στην Ελλάδα, «ενός ταξιδιού αλληλεγγύης» όπως το χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι του γερμανικού δήμου, μετέφεραν την επιθυμία του δημάρχου για συνεργασία των δύο δήμων, σε θέματα τουρισμού, περιβάλλοντος και ανακύκλωσης, καθώς και σε πολλούς άλλους τομείς.

Οι αντιδήμαρχοι Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Σάββας Διακοσταματίου και Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία των Γερμανών για την υποψηφιότητα της Ρόδου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, για την οποία δήλωσαν τη θερμή τους στήριξη, ενώ αντάλλαξαν συμβολικά δώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News