default-image

Αιτήσεις για το Μουσικό ως τις 31 Μαίου

Ελλάδα
Αιτήσεις για το Μουσικό ως τις 31 Μαίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου υπενθυμίζει ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την εγγραφή στην Α' γυμνασίου έχει ξεκινήσει ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου 2016.

Ο πιο εύκολος τρόπος για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση www.mousiko.gr Οι ενδιαφερόμενοι που δε διαθέτουν ίντερνετ, μπορούν να μεταβούν στο σχολείο (το οποίο βρίσκεται μέσα στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) και να συμπληρώσουν εκεί την αίτησή τους.

Επειδή το Σχολείο λειτουργεί ως εξεταστικό κέντρο πανελληνίων, οι κατάλληλες ώρες είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι, ενώ Τρίτη και Πέμπτη από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι. Κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες δίδονται πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810.761-696.

Η διαδικασία επιλογής θα ξεκινήσει την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στο χώρο του Μουσικού Σχολείου, στις 9 το πρωί. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών από την Επιτροπή Επιλογής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News