default-image

Μητσοτάκης: Η χυδαιότερη επιχείρηση εξαπάτησης των Ελλήνων

Ελλάδα
Μητσοτάκης: Η χυδαιότερη επιχείρηση εξαπάτησης των Ελλήνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βέλη εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, κάνοντας λόγο για τη «χυδαιότερη επιχείρηση εξαπάτησης των Ελλήνων που έγινε ποτέ», τονίζοντας ότι «εκτός από αυταπάτη, υπήρξε πολιτική απάτη».

Εξαπολύοντας «βέλη» στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι «δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, ένας ψεύτης ή ένας αυταπατώμενος πρωθυπουργός». «Δεν αξίζετε να είστε Πρωθυπουργός», πρόσθεσε και συνέχισε: «Τα ψέματα, οι αυταπάτες, η αβελτηρία, η ασχετοσύνη, η υποκρισία, έχουν μεγάλο κόστος για τους πολίτες».

«Είσαστε ένας πρωθυπουργός που την άγνοιά του την εμφάνισε σαν μαγκιά. Οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον πρωθυπουργό τους. Εκτός όμως από την αυταπάτη υπήρξε και οργανωμένη πολιτική απάτη», επεσήμανε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας τη νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε η κυβέρνηση, με την οποία ουσιαστικά αποσύρεται το «πάγωμα» των ωριμάνσεων των ειδικών μισθολογίων έως τις 31 Δεκεμβρίου, ώστε έως τότε να βρεθούν ισοδύναμα, ο κ. Μητσοτάτης τόνισε ότι «νομοθετείτε την αυταπάτη» και έκανε λόγο για «κοροΐδία» σε βάρος των ένστολων.

«Χάνουμε 21 δισ. ΑΕΠ από την επιστροφή στην ύφεση. 5.000 ευρώ για κάθε νοικοκυριό. Κόστος που πληρώνουν οι Έλληνες» είπε ο κ. Μητσοτάκης και, απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό, είπε: «Σας εξεφτελίζουν, και με τον "κόφτη" και με το υπερταμείο». Διερωτήθηκε επίσης γιατί το νέο Ταμείο έχει διάρκεια έως το 2115, κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας τις επαφές του κ. Τσίπρα με στελέχη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, είπε: «Οι πολιτικές σας δεν παραπέμπουν στη Σουηδία, αλλά στη Βενεζου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News