default-image

Διοργανώνουν αιμοδοσία στη μνήμη του συμμαθητή τους

Κρήτη
Διοργανώνουν αιμοδοσία στη μνήμη του συμμαθητή τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία κίνηση ουσιαστικής σημασίας και ανθρώπινου χαρακτήρα, προχωρά ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δημοτικού και των 47ου, 68ου, 73ου Νηπιαγωγείων στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 24 Μαΐου την 1η του Εθελοντική Αιμοδοσία με την οποία θα εγκαινιάσει την Τράπεζα Αίματος του. Μάλιστα, η κίνηση αυτή όπως αναφέρεται και στην σχετική ανακοίνωση είναι αφιερωμένη στο μαθητή Ραφαήλ Μπουμάκη που δεν είναι πλέον κοντά μας.

Αναλυτικά, αναφέρεται

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 34ου Δημοτικού και των 47ου, 68ου, 73ου νηπιαγωγείων διοργανώνει την 1η του Εθελοντική Αιμοδοσία με την οποία θα εγκαινιάσει την Τράπεζα Αίματος του.

Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο μας (Αλπμερτ Σβάιτσερ 61 Γιόφυρο) την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 και ώρα 16:30-19:30 όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζελείου Νοσοκομείου.

Για όλους εμάς η 1η μας αιμοδοσία έχει συμβολικό χαρακτήρα μιας και είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο μας συμμαθητή Ραφαήλ Μπουμάκη που έφυγε από κοντά μας.       

Ας δώσουμε λίγο από το χρόνο μας για να βοηθήσουμε να σωθεί μια ζωή.

Για όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια μας παρακαλούμε να κρατάτε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας αλλά και κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα σας.

Πληροφορίες Θάλεια Παπαδάκη-Παγκάλου 6948829987

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News