Ελλάδα

Μεγάλη διάκριση για τη θεατρική ομάδα του 2ου λυκείου Ιεράπετρας

Μεγάλη τιμή για τη θεατρική ομάδα 2ου λυκείου Ιεράπετρας που επιλέχθηκε να παρουσιάσει το έργο: ''Ο κύκλος με την κιμωλία'' του Μπέρτολτ Μπρεχτ, στη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού ''ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ 2016" στο αρχαίο θέατρο Δίου!

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 17-29 Σεπτεμβρίου 2016, θα συμμετάσχουν μαθητικές και φοιτητικές θεατρικές ομάδες από την Ελλάδα, το Ιράν, τη Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Πολωνία, την Τουρκία και το Μαυροβούνιο.

Απόσπασμα από την συγχαρητήριο επιστολή της Καλλιτεχνικής Επιτροπής προς την θεατρική ομάδα του 2ου λυκείου Ιεράπετρας αναφέρει:

"Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και να σας ανακοινώσουμε ότι η παράσταση του σχολείου σας έχει επιλεγεί από την καλλιτεχνική επιτροπή για να συμμετέχετε στη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» 2016.

Σας πληροφορούμε πως το έργο της καλλιτεχνικής επιτροπής και του προέδρου της κ. Γ. Φουρνιάδη ήταν επίπονο αφού είχε να διαλέξει αιτήσεις συμμετοχής τόσο από την πατρίδα μας όσο και από το εξωτερικό".

Σχόλια