default-image

Με δημάρχους όλης της χώρας συναντάται ο Αυγενάκης

Ελλάδα
Με δημάρχους όλης της χώρας συναντάται ο Αυγενάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση εργασίας στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με Δημάρχους της χώρας, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 18 Μαΐου, στις 15:30, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Σε αυτήν θα μετέχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Συντονιστής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, βουλευτής Αττικής, κ. Μάκης Βορίδης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Εσωτερικών, βουλευτής Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Υπεύθυνος του Τομέα Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Τρικάλων, κ. Κώστας Σκρέκας και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Στόχος της συνάντησης είναι η διεξαγωγή μιας ουσιαστικής και εποικοδομητικής συζήτησης, καθώς και η διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων αναφορικά με το κρίσιμο ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. Η συνάντηση  γίνεται ενόψει της δημόσιας διαβούλευσης του Σχεδίου Νόμου για τη Διαχείριση των Στερεών Απόβλητων και της ανακοίνωσης της πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων από τους Δήμους και τους ΦοΣΔΑ, στον Άξονα Προτεραιότητας 14 με τίτλο «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων».

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιείται ύστερα από πρωτοβουλία της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της απόφασης του Κόμματος να είναι διαρκώς διπλά στα προβλήματα  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News