default-image

Δύο νεκροί από σύγκρουση βαγονέτων του ΟΣΕ στις Σέρρες

Ελλάδα
Δύο νεκροί από σύγκρουση βαγονέτων του ΟΣΕ στις Σέρρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από σύγκρουση δύο βαγονέτων του ΟΣΕ που σημειώθηκε γύρω στη 13:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στις Σέρρες, στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Χρυσού και Τούμπας.

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο anexartitos.gr, επρόκειτο για δύο βαγονέτα (μηχανήματα γραμμής) στα οποία επέβαιναν εργαζόμενοι του ΟΣΕ.

Στο ένα (όχημα τύπου UNIMOG που επέβαινε πάνω στις ράγες με ειδικούς τροχούς γραμμής) επέβαινε συνεργείο το οποίο πραγματοποιούσε ψεκασμούς καταπολέμησης των αγριόχορτων δίπλα από τις γραμμές και στο δεύτερο (ειδικό όχημα μεταφοράς εργαλείων και προσωπικού) άλλο συνεργείο που έκανε εργασίες συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ψεκαστικό κινούνταν με μικρή ταχύτητα, όμως το όχημα συντήρησης είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν πρόλαβε να σταματήσει όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε το άλλο βαγόνι σε απόσταση 100 μέτρων.

Αμέσως στο σημείο έφθασε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως για δύο από τους εργαζόμενους του ΟΣΕ που επέβαιναν στα βαγόνια ήταν ήδη αργά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News