default-image

Στα χέρια της αστυνομίας παιδεραστής που ασέλγησε σε 14χρονο

Ελλάδα
Στα χέρια της αστυνομίας παιδεραστής που ασέλγησε σε 14χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στην περιοχή του Κορυδαλλού, μετά από καταγγελία μητέρας ανηλίκου, 39χρονος άεργος κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Πρόκειται για έναν άνδρα γνωστό στις αρχές, όπως μεταδίδει το protothema.gr, καθώς το 2012 και το 2014 είχε συλληφθεί και πάλι από την αστυνομία για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος.

Αξίζει να τονισθεί ότι η  διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να διακριβωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του συλληφθέντα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Η καταγγελία

Η αρχή του τέλους για τη δράση του παιδόφιλου ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη, όταν  η μητέρα ενός 14χρονου κατάγγειλε  ότι τα τελευταία δυο χρόνια το παιδί της επισκέπτονταν το 39χρονο και της εκμυστηρεύτηκε ότι το «πότιζε» ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12 Μαΐου 2016), ο 39χρονος παραπάνω συλληφθείς προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στην οικία του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, είχε προβεί κατ' επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ιδίου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από πεντακόσιες κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και διακόσιοι δύοψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News