default-image

Τα μοναστήρια της Ιεράπετρας από τα μάτια μαθητών

Κρήτη
Τα μοναστήρια της Ιεράπετρας από τα μάτια μαθητών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Μαϊου στις 19:00 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος με θέμα "Τα μοναστήρια της Ιεράπετρας".

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του σχολείου που συμμετείχαν στο πολιτιστικό πρόγραμμα "Τα μοναστήρια της Ιεράπετρας" με τίτλο "Η κοινωνία της ερήμου στην ερημία των πόλεων", στα περιβαλλοντικά προγράμματα με θέμα "Βρώσιμα φυτά Κρήτης" και τίτλο "Χιλιάδες βρώσιμα φυτά στον τόπο μας φυτρώνουν γιαγιάδες, μάνες και παιδιά μαζί τ΄ανεμαζώνουν", καθώς και στο πρόγραμμα "Τέσσερις εποχές" παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των παραπάνω προγραμμάτων σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. του Δήμου Ιεράπετρας, θα εκτεθούν παράλληλα στο φουαγιέ της αίθουσας κοσμήματα από το περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο "Κοσμήματα από ανακυκλώσιμα υλικά".

Ενισχύοντας το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαϊου στις 19:00 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News