default-image

Λοβέρδος: Το ΥΠΟΙΚ κρύβεται σαν "σουσουράδα"

Ελλάδα
Λοβέρδος: Το ΥΠΟΙΚ κρύβεται σαν "σουσουράδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαν "σουσουράδα" κρύβεται εδώ και δεκαπέντε ημέρες το υπουργείο Οικονομικών, αυτό δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, που ζήτησε και αυτός, μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, να μεταβεί στην Βουλή ο κ.Τσακαλώτος και να εξηγήσει τις αλλαγές που προτείνονται με την "νυχτερινή" τροπολογία.

Το υπουργείο Οικονομικών κρύβεται σαν «σουσουράδα» εδώ και 15 μέρες, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, που ζήτησε και αυτός, μετά τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, να μεταβεί στην Βουλή ο κ.Τσακαλώτος και να εξηγήσει τις αλλαγές που προτείνονται με την «νυχτερινή» τροπολογία.

«Αν άκουγε κανείς αυτά που έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση αλλά και ο κύριος Παυλόπουλος, θα γέλαγε», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος, όπως μεταδίδει το skai.gr, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «παίρνει από τον κόσμο τρία δισεκατομμύρια, ανάμεσα τους από χήρες και αναπήρους».

«Απαράδεκτό και προκλητικό» χαρακτήρισε από την πλευρά του το ασφαλιστικό και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

Ο κ. Παφίλης ανακοίνωσε πως το ΚΚΕ θα ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία και χαρακτήρισε την αναλογιστική μελέτη του Κατρούγκαλου «αναλογιστική σφαγή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News