default-image

Πως "ψάρευε" θύματα γνωστό μέντιουμ που συνελήφθη

Ελλάδα
Πως "ψάρευε" θύματα γνωστό μέντιουμ που συνελήφθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χειροπέδες βρέθηκε στη Λεμεσό ο γνωστός μελλοντολόγος και  μέντιουμ Νίκος Χορταρέας, για υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Η υπόθεση προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια στην Κύπρο καθώς όλο και περισσότερα θύματά του αποκαλύπτονται.

Ο κατηγορούμενος αφού ανακρίθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί στο δικαστήριο.

Ο κ. Χορταρέας σύμφωνα με το politis-news.com φέρεται να «ψάρευε» πελάτες, τόσο μέσω των εκπομπών του, όσο και από καφετέρια της Λεμεσού. Η πρώτη επίσκεψη είχε κόστος 50 ευρώ και στη συνέχεια ζητούσε μεγάλα ποσά για να αποκαλύψει δήθεν σε γυναίκες τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών τους αλλά και τα ονόματα γυναικών που δήθεν τους πολιορκούσαν.

Ωστόσο ο ίδιος διαψεύδει τους ισχυρισμούς της αστυνομικού, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα τον επισκέφθηκε και λέει ότι υποστηρίζει ότι δεν συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ζητούσε 2.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την αστυνομία τον επισκέφθηκε γυναίκα αστυνομικός που εμφανίστηκε σαν πελάτισσα. Της ανέφερε πως ο σύζυγος της έχει εξωσυζυγική σχέση, αλλά για να την βοηθήσει ζήτησε 2.000 ευρώ, ώστε να ετοιμάσει  βότανα και να απαλλαγεί από την ερωμένη. Την στιγμή που ο Νίκος Χορταρέας ζητούσε τα χρήματα, εισήλθαν στο δωμάτιο αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Το μέντιουμ αρνείται ότι ζήτησε το χρηματικό ποσό.

Να σημειωθεί πάντως η γυναίκα δεν ήταν καν παντρεμένη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News