Ελλάδα

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν θα βρει συνένοχους στα σχέδιά του

Με το σκεπτικό ότι η ΝΔ δεν θα αποτελέσει συνένοχο στα σχέδια της κυβέρνησης η αξιωματική αντιπολίτευση επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και συγκεκριμένα με δήλωση του εκπροσώπου της Γιώργο Κουμουτσάκου.

«Όσο κι αν προσπαθεί,όσο κι αν εκβιάζει καταστάσεις δεν βρίσκει συνενόχους», αναφέρει ο κ.Κουμουτσάκος ασκώντας κριτική στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ώρα που εξαιτίας της ανικανότητάς του επιβάλλει μέτρα 12 δισ. ευρώ και βγάζει την Ελλάδα στους δρόμους, ο κ. Τσίπρας έχει το θράσος να ισχυρίζεται πως δεν θίγεται κανένας. Αμετανόητος, προσποιείται ότι δεν είδε τίποτα από την καταστροφή που έφερε έως τώρα.Προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι σέρνει, και πάλι, τη χώρα στο σημείο μηδέν. Με ψέματα και ύβρεις προσπαθεί να φανατίσει, να πολώσει και να διχάσει.Κάνει αντιπολίτευση στην Αντιπολίτευση γιατί, πια, δεν μπορεί να κυβερνήσει.Όσο κι αν προσπαθεί, όσο κι αν εκβιάζει καταστάσεις δεν βρίσκει συνενόχους» για να καταλήξει στο τέλος ότι : «Έχει μείνει μόνος, εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε».

Σχόλια