Ελλάδα

Στο αυτόφωρο σήμερα οι γονείς της μικρής Μαρίας

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο θα δικαστούν σήμερα οι γονείς της τετράχρονης Μαρίας-Ειρήνης Πρίντεζη, η οποία εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα από την περιοχή του Σκαραμαγκά και βρέθηκε σώα μετά από 20 ώρες στο Χαιδάρι.

Μέχρι στιγμής, θολό παραμένει το τοπίο γύρω από την εξαφάνιση της μικρής. Σε αστυνομικούς και τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.  οι οποίοι συζήτησαν με τη μικρή, η Μαρία δεν ανέφερε τίποτα για τρίτο άτομο, αυτοκίνητο ή κάτι άλλο που να αφήνει υπόνοιες για απαγωγή.

Από την εξέταση του ιατροδικαστή διαπιστώθηκε πως το κοριτσάκι δεν φέρει σημάδια κακοποίησης ή άλλα προβλήματα υγείας, πέρα από τις εμφανείς συνέπειες της ταλαιπωρίας και γρατσουνιές από την περιπέτειά της. Οι γρατσουνιές αποδίδονται στα χόρτα και τα κλαδιά της περιοχής, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η τετράχρονη κοιμήθηκε σε κάποιο χωράφι.

Οι γονείς της μικρής οδηγήθηκαν χτες στον εισαγγελέα, που τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατά συναυτουργία σε βαθμό πλημμελήματος.

 Η μητέρα της τετράχρονης κατέθεσε αίτημα μέσω του δικηγόρου της να της επιτραπεί να δει το παιδί της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου παραμένει νοσηλευόμενο για προληπτικούς λόγους, όμως, δεν έγινε δεκτό.

Σχόλια