Ελλάδα

Στα κρατητήρια οι γονείς της 4χρονης Μαρίας(video)

Υπό κράτηση τέθηκαν οι γονείς της μικρής Μαρίας για έκθεση ανηλίκου, που εξαφανίστηκε την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά και βρέθηκε σχεδόν ένα 24ωρο μετά στο Χαϊδάρι.

Σε βάρος του ζευγαριού, που κρατείται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου, σχηματίζεται δικογραφία και την Τρίτη οι γονείς του μικρού κοριτσιού θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Η μητέρα του παιδιού μεταφέρθηκε στα γυναικεία κρατητήρια του Α.Τ. Αγίας Βαρβάρας και από εκεί θα πάει στον εισαγγελέα. Ο πατέρας θα παραμείνει στο Τ.Α. Χαϊδαρίου.

Τι είπε η 4χρονη Μαρία για την εξαφάνισή της

Φοβισμένη, η μικρή Μαρία απάντησε στις ερωτήσεις του ψυχολόγου ανηλίκων σχετικά με το τι έγινε και βρέθηκε μακριά από την επίβλεψη της οικογένειάς της. Είναι χαρακτηριστικός ο ακόλουθος διάλογος του φόβου του παιδιού για τα όσα έγιναν και για να μην το «μαλώσουν»:

- Που ήσουν;

- Στο δάσος.

- Τι ήθελες εκεί;

- Με άφησε η μαμά μου.

- Πώς βρέθηκες στο δάσος;

- Με άφησε η μαμά μου.

Τι αποκαλύπτει η θεία της 4χρονης Μαρίας

Το κοριτσάκι βρέθηκε νωρίτερα σήμερα σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν από όλες τις υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό.

Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε στον εντοπισμό της τετράχρονης.

Το χρονικό

Οι γονείς είχαν πάει στη μάντρα Σκαραμαγκά με την κόρη τους και το πεντάχρονο αγοράκι τους.

«Ξαφνικά και ενώ τα βλέπαμε να παίζουν μαζί με άλλα παιδάκια, μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρεθήκαμε, γιατί κάτι συζητούσαμε και η μπέμπα εξαφανίστηκε. Έχουμε τρελαθεί... Πήραμε την Αστυνομία, το "Χαμόγελο του Παιδιού", όλοι είναι εδώ σαρώνουν την περιοχή. Προσευχόμαστε να βρούμε το κοριτσάκι μας, βοηθήστε μας», ανέφερε στο protothema.gr, ο πατέρας της αγνοούμενης, Αντώνης Πρίντεζης.

«Πήγαμε σήμερα στον πατέρα μου, εκεί που είναι η επιχείρησή του. Εμείς μένουμε στον Πειραιά, γέννημα θρέμμα Πειραιώτες είμαστε. Πήραμε τα δυο παιδάκια μας να πάμε σήμερα να κάνουν Πάσχα να ψήσουμε και να χαρεί και ο παππούς τους. Τι να πω... Φοβάμαι ότι μου το κλέψανε το παιδί, μου η περιοχή είναι γεμάτη τσιγγάνους», είπε ακόμη ο κ. Πρίντεζης.

 Πηγή: cnn.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια