Ελλάδα

Μ. Σενετάκης: "Η ελπίδα δε χάθηκε"

«Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι τολμά να αλλάξει όσα κατά το παρελθόν δυσαρέστησαν τον κόσμο. Τολμά να πει την αλήθεια. Τολμά να κάνει τα λόγια, πράξη», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης, ο οποίος υπερτονίζει ότι «η ελπίδα δε χάθηκε. Η Ευρώπη δε χάθηκε. Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει».

«Οι πολίτες έχουν δίκιο όταν μας ρωτούν: "πως θέλετε να αλλάξετε τη χώρα, όταν δεν μπορείτε να αλλάξετε το κόμμα σας";», τονίζει ο κ. Σενετάκης ο οποίος συμμετείχε στις εργασίες του 10ου Συνεδρίου της Ν.Δ.

«Με το 10ο Συνέδριο της Ν.Δ. τούς απαντήσαμε. Η πενταετής θητεία προέδρου, ο διαχωρισμό κόμματος κράτους με ασυμβίβαστο κρατικών και κομματικών στελεχών, η τακτοποίηση των οικονομικών μας με ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και η απαγόρευση δανεισμού από τις τράπεζες, είναι ορισμένες από τις αλλαγές που ψηφίσαμε στο Καταστατικό μας και συνιστούν τομές για το σύνολο του πολιτικού σύστημα.

»Είναι αλήθεια πως η αλλαγή νοοτροπίας μιας κοινωνίας, η αλλαγή πορείας μιας χώρας, ξεκινά από τις αλλαγές που κάνει ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο, στο σπίτι του, στο περιβάλλον του. Είναι αλλαγή από κάτω προς τα πάνω.

»Η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι τολμά να αλλάξει όσα κατά το παρελθόν δυσαρέστησαν τον κόσμο. Τολμά να πει την αλήθεια. Τολμά να κάνει τα λόγια, πράξη.

»Είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των "ενεργών πολιτών" οι οποίοι απογοητευμένοι και αμέτοχοι παρακολουθούν την κατάρρευση της χώρας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

»Τώρα όμως τους λέμε ότι η ελπίδα δε χάθηκε. Η Ευρώπη δεν χάθηκε. Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει. Απευθυνόμαστε στη σιωπηλή πλειοψηφία να ενώσει τη φωνή της με τη δική μας. Για ένα νέο ξεκίνημα, για να δώσουν οξυγόνο στην χώρα».

Σχόλια