default-image

Ημερίδα με θέμα Ασφάλεια στην εργασία και διαχείριση κρίσεων

Ελλάδα
Ημερίδα με θέμα Ασφάλεια στην εργασία και διαχείριση κρίσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εργοπρόληψη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, διοργανώνει Εσπερίδα με θέμα «Επαγγελματική Ασφάλεια & Διαχείριση Κρίσεων», την Τετάρτη 20 Απριλίου, στις 17:30, στο ξενοδοχείο LATO Boutique Hotel στο Ηράκλειο.

Η Εργοπρόληψη, πρωταγωνιστής στον τομέα της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας, σχεδίασε τη συγκεκριμένη εσπερίδα με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον επιχειρηματικό κόσμο για τις σύγχρονες μεθόδους πρόληψης και διαχείρισης κρίσεων στους χώρους εργασίας. Η εταιρία, διαθέτει σήμερα ένα ευρύ δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων Συμβούλων Μηχανικών, Τεχνικών Ασφαλείας και Ειδικών Ιατρών Εργασίας, που παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι εισηγήσεις της εσπερίδας επικεντρώνονται στις διαδικασίες που πρέπει να διαθέτουν οι επιχειρήσεις για τη διαχείριση κρίσεων (όπως πχ ατυχήματα, πυρκαγιά, φυσικές καταστροφές κλπ), στον τεχνολογικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος στις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, στο ρόλο και τις δεξιότητες του διασώστη για την παροχή α' βοηθειών αλλά και στην αναγκαιότητα της συνεχούς και ουσιαστικής εκπαίδευσης του προσωπικού. Παράλληλα, θα γίνει επίδειξη ειδικού εξοπλισμού αναγγελίας έκτακτης ανάγκης και εξοπλισμού μετρήσεων βλαπτικών παραγόντων.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.ergoprolipsis.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News