Ελλάδα

Συναντήσεις Τσίπρα, Ολάντ, Σουλτς με επίκεντρο την αξιολόγηση

Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα εκτάκτως ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας και κατόπιν στις Βρυξέλλες προκειμένου να συναντηθεί με τον Γάλλο Πρόεδρο Φ. Ολάντ και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας, έχει συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων, στο Παρίσι, την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 12 μ.μ. ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο γεύμα εργασίας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο.

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, προκειμένου στις 7 μ.μ. να συμμετάσχει ως προσκεκλημένος ομιλητής σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος 'Αξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Ολάντ είχε τοποθετηθεί για την Πέμπτη αλλά επισπεύδεται μετά από αίτημα της γαλλικής πλευράς για αύριο, Τετάρτη, διότι ο κ. Ολάντ θα απουσιάσει μετά το βράδυ της Τετάρτης από το Παρίσι.

Σχόλια