default-image

Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα, δικαιούται μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση

Ελλάδα
Μητσοτάκης: "Η Ελλάδα, δικαιούται μια σοβαρή και ικανή κυβέρνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα, πάνω απ' όλα, δικαιούται μια σοβαρή και ικανή Κυβέρνηση», τονίζει μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα «Washington Post», ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ταυτόχρονα επισημαίνει ότι «δεν πιστεύω πως ο σημερινός κυβερνητικός συνασπισμός θα κρατήσει. Μπορεί να διαλυθούν ανά πάσα στιγμή» και σημειώνει πως πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές γιατί, όπως υπογραμμίζει, «μπορούμε να έχουμε πολύ καλύτερη Κυβέρνηση από αυτήν».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσθέτει πως «αυτή η Κυβέρνηση έχει κάνει μεγάλη ζημιά» και ότι «η οικονομία είναι πάλι σε ύφεση. Είμαστε μια χώρα που έχουν επιβληθεί περιορισμοί στην κίνηση κεφαλαίων, αφού πρώτα έκλεισαν οι τράπεζές μας για τρεις εβδομάδες».

Ο κ. Μητσοτάκης επαναλαμβάνει πως οι μεταρρυθμίσεις είναι μονόδρομος για την έξοδο της χώρας από την κρίση και αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν υλοποιήσουμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, η οικονομία θα βρεθεί ξανά στην ανάπτυξη, θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας και θα σταματήσει η φυγή νέων ανθρώπων από την Ελλάδα, που σήμερα αναζητούν εργασία στο εξωτερικό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News