Ελλάδα

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η ανταπόκριση πολιτών για τους πρόσφυγες

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε, η ανταπόκριση των πολιτών, στην πρωτοβουλία που ανελήφθη από το δήμο Αγίου Νικολάου για την συγκέντρωση τροφίμων, ειδών ένδυσης, φαρμάκων για τους πρόσφυγες της Ειδομένης.

Σήμερα το πρωί (22/3) αναχώρησαν για το Ηράκλειο, δύο ακόμα φορτηγά του δήμου (πέντε συνολικά), προκειμένου να μεταφέρουν στο κέντρο συλλογής Ηρακλείου, τα συγκεντρωθέντα είδη που στην συνέχεια, μέσω των προγραμματισθέντων δράσεων που ήδη έχουν αποφασιστεί από την ΠΕΔ Κρήτης, θα αποσταλούν άμεσα προς ανακούφιση των δοκιμαζόμενων ανθρώπων.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου κ. Αντώνης Ζερβός, εξήρε την συμβολή της τοπικής κοινωνίας, που για μία ακόμα φορά απέδειξε έμπρακτα-όπως είπε - την ευαισθησία της, η οποία μετουσιώθηκε σε πράξη, για ένα λαό, που πραγματικά δοκιμάζεται.

Ενωμένοι -πρόσθεσε- δείχνουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις, όπως η σημερινή, όπου δεκάδες άνθρωποι προσπαθούν μέσα από αντίξοες συνθήκες να διασφαλίσουν ένα καλύτερο αύριο, γι' αυτούς και τα παιδιά τους, ερχόμενοι αντιμέτωποι τις περισσότερες φορές, με την άρνηση των «προηγμένων» χωρών που αρνούνται να τους δεχτούν.

Σχόλια