default-image

Ασφαλής η πτήση της Aegean, φεύγουν κανονικά τα αεροπλάνα

Ελλάδα
Ασφαλής η πτήση της Aegean, φεύγουν κανονικά τα αεροπλάνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πτήση 620 της Aegean με αναχώρηση 08:40, από Αθήνα για Βρυξέλλες, δεν θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο και παραμένει κλειστό μετά τις δύο εκρήξεις στο χώρο αναχωρήσεων.

Οι αρχές του αεροδρομίου των Βρυξελλών διέταξαν την αναστολή όλων των προγραμματισμένων πτήσεων και προέβησαν στην εκκένωση της ευρύτερης περιοχής, σύμφωνα με τον λογαριασμό twitter του αεροδρομίου.

"Μην έρχεστε στο αεροδρόμιο - το αεροδρόμιο εκκενώνεται. Αποφύγετε την περιοχή του αεροδρομίου. Οι πτήσεις έχουν ματαιωθεί", σημειώνεται στον λογαριασμό στο Twitter.

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών εξυπηρετεί περισσότερα από 23 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

Συμφωνα με ανάρτηση της Aegean Airlines στο twitter, η πτήση αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ στις 10:30 τοπική ώρα, η πτήση της Α3620 της Aegean που αναχώρησε από το αεροδρόμιο των Αθηνών στις 8:30 με τελικό προορισμό τις Βρυξέλλες.

Τρεις ακόμα προγραμματισμένες πτήσεις από Αθήνα με προορισμό τις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Τα αεροπλάνα πρόκειται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Σαρλερουα στο Βέλγιο και του Ντίσελντορφ στη Γερμανία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News