default-image

Μαζεύουν ρούχα και τρόφιμα για Έλληνες και πρόσφυγες

Ελλάδα
Μαζεύουν ρούχα και τρόφιμα για Έλληνες και πρόσφυγες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το βλέμμα στραμμένο στην προσφυγική κρίση, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, καθώς επίσης και σύλλογοι και σωματεία ευαισθητοποιούνται και οργανώνουν δράσεις.

Στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς, ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος», μαζεύει τρόφιμα , ρουχισμό και είδη πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες αλλά και Έλληνες που τα χρειάζονται.

Η υπό σύσταση ομάδα αλληλεγγύης του συλλόγου φιλοδοξεί να συνεργαστεί με συλλογικότητες και φορείς ώστε όλοι μαζί να συνδράμουν, να βοηθήσουν και να στηρίξουν όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Τα συγκεντρώνει όμως για να τα δώσει και σε Έλληνες που τα έχουν ανάγκη, με την ομάδα αλληλεγγύης του συλλόγου να στοχεύει να συνεργαστεί με φορείς και συλλογικότητες.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει με μεγάλη επιτυχία πολλές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με σκοπό τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων λόγω της μεγάλης και χρόνιας οικονομικής κρίσης που επικρατεί στη χώρα μας.

Οι δράσεις αλληλεγγύης του Συλλόγου αφορούσαν παιδιά και τις οικογένειες τους, που είχαν ανάγκη την άμεση συμπαράσταση και αγκαλιάστηκαν από την εκπαιδευτική, μαθητική, γονεϊκή κοινότητα αλλά και συνολικά την τοπική κοινωνία.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News