Ελλάδα

Στην Ελλάδα ο «Νίκι» για να πει τι έγινε με τη σφαγή της Άννυ

Έρχεται στην Ελλάδα, παρά τη διαφωνία του, ο Νικολάι ή Νίκι προκειμένου να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη στο υπόγειο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα, όπου έχασε τη ζωή της με φρικιαστικό τρόπο η μικρή Άννυ.

Παρά τις ενστάσεις που προέβαλε ο Ναζίφ Αχμέντοφ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα,  κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα, το Εφετείο του Βελίκο Τίρνοβο του έδειξε το δρόμο προς το Μεικτό Δικαστήριο της Αθήνας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Ο Αχμέντοφ μαζί με τον 27χρονο πατέρα της Άννυ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ και ακόμα έναν άνδρα κατηγορούνται για την από κοινού ανθρωποκτονία της 4χρονης.

 Ο Νικολάι, που φαίνεται ότι ξέρει πολλά για το μαρτύριο της Άννυ, συνελήφθη πριν από ένα μήνα στην επαρχία Γκράμποβο. Προσέφυγε στις Αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος, ουδέποτε κρύφτηκε και ότι εκείνος έδωσε στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στην Αστυνομία. Τον Νίκι πρόδωσαν η συμπληρωματική απολογία του Σάββα που υποστήριζε ότι εκείνος τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της κόρης του.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο Αχμέντοφ μαζί με τον Μπακαρτζίεβ με τη χρήση μαχαιριού τεμάχισαν την ανήλικη, την τοποθέτησαν σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες έριξαν στα σκουπίδια για να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της 4χρονης.

Σχόλια