default-image

Από 5.000 ευρώ για 18 μεταπτυχιακούς φοιτητές

Ελλάδα
Από 5.000 ευρώ για 18 μεταπτυχιακούς φοιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 15η χρονιά το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα απονείμει σε αριστούχους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Θετικών & Τεχνολογικών Επιστημών, εννέα υποτροφίες του κληροδοτήματος "Μαρία Μιχαήλ Μανασάκη". Η απονομή των υποτροφιών θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Βουτών κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των νέων πτυχιούχων της Σχολής.

Από το κληροδότημα Μανασσάκη κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 θα χορηγηθούν 18 υποτροφίες, εκ των οποίων 9 στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και 9 στη Σχολή Επιστημών Υγείας. Το ποσό κάθε υποτροφίας ανέρχεται σε 5.000 ευρώ. Οι υποτροφίες της Σχολής Θετικών Επιστημών θα χορηγηθούν στους κάτωθι μεταπτυχιακούς φοιτητές:

Παύλο Φαφαλιό, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών

Αναστάσιο Αλεξανδρίδη, Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών

Βασίλειο-Γεράσιμο Τσαφά, Τμήμα Φυσικής

Γεώργιο Κουτεντάκη, Τμήμα Φυσικής

Αντώνιο Παρασύρη, Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών- κατεύθυνση Μαθηματικών

Αναστάσιο Κουλουκλίδη, Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών

Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, Τμήμα Χημείας

Αλμπιόν Ρατσάκου, Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών- κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών

Ελένη Λιβανού, Τμήμα Βιολογίας

Για την απονομή των 9 υποτροφιών του κληροδοτήματος στη Σχολή Επιστημών Υγείας, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Η διαθέτης, «Μαρία Μανασσάκη», με τη γενναιόδωρη προσφορά της και υπηρετώντας το κοινωνικό σύνολο, έχει συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση του επιστημονικού και ερευνητικού έργου που επιτελείται στο  Πανεπιστήμιο Κρήτης, γεγονός που καταδεικνύει η χορήγηση 208 μεταπτυχιακών υποτροφιών από το 2000 έως και σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News