default-image

Ν.Δ.: Επιβεβλημένη η παραίτηση Μουζάλα

Ελλάδα
Ν.Δ.: Επιβεβλημένη η παραίτηση Μουζάλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σοβαρά ολίσθημα που συνιστά αλλοίωση της πάγιας εθνικής γραμμής», χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κουμουτσάκος το ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε "Μακεδονία" την ΠΓΔΜ.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι από χθες η Ν.Δ. είπε ότι κ. Μουζάλας είχε την υποχρέωση να σκεφθεί την παραίτησή του. Εκείνος αρνήθηκε και τον στήριξε μάλιστα, σύμφωνα με διαρροές από κυβερνητικές πηγές, ο κ. Τσίπρας.

«Η παραίτηση του κ. Μουζάλα είναι επιβεβλημένη και για το ολίσθημα, αλλά και για την κατάσταση στο προσφυγικό», είπε ο κ. Κουμουτσάκος και προσέθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι εγκλωβισμένος σε ένα δίλημμα: ή Μουζάλας ή Καμμένος».

Εξήγησε επίσης: «Δεν αποκλείεται ο κ. Μουζάλας να μείνει στην κυβέρνηση. Την ίδια ώρα ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ. Μουζάλα. Πώς θα συνεργαστούν οι δύο υπουργοί στο θέμα του προσφυγικού; Αυτά τα διλήμματα μόνο ο πρωθυπουργός μπορεί να τα λύσει».

Η κυβέρνηση έβαλε χρονικό όριο μέχρι την Δευτέρα. Πρέπει όμως να υπάρξει κάθαρση προσέθεσε.

Απούσα η κυβέρνηση όταν έκλειναν τα βόρεια σύνορα

Ευθύνες στην κυβέρνηση για το κλείσιμο των βόρειων συνόρων, παρά την στήριξη που είχε από τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, επέρριψε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. Υποστήριξε ότι όταν ελάμβαναν χώρα οι διπλωματικές κινήσεις που οδήγησαν στο κλείσιμο των συνόρων, η ελληνική κυβέρνηση ήταν απούσα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News