Ελλάδα

Yπουργός υπό προθεσμία ο Μουζάλας

H "γκάφα" του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» διχάζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ και δημιουργεί ενδοκυβερνητικές κόντρες.

Εμμένει στην παραίτηση Μουζάλα -«έστω και για λόγους ευθιξίας»-  ο Πάνος Καμμένος ακόμα και μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Εμμένει ο Καμμένος

O υπουργός Άμυνας σύμφωνα με το in.gr είπε ότι ο πρωθυπουργός θα πάρει τις αποφάσεις του μετά την επιστροφή του αναπληρωτή υπουργού από τις Βρυξέλλες.

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει αν τελικά ο πρωθυπουργός δεν ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ο κ. Καμμένος είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά όχι τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Πληροφορίες για παραίτηση Μουζάλα

Λίγο πριν την άφιξη του κ. Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε ολοκληρωθεί η σύσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με μέλη της κυβέρνησης, όπου συζητήθηκε το θέμα. Ο Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την αναφορά λέγοντας ότι έγινε εν τη ρύμη του λόγου, δεν παρέστη στη σύσκεψη, καθώς βρίσκεται εν πτήσει προς Βρυξέλλες. Νωρίτερα, ωστόσο, επικοινώνησε με τον Αλ.Τσίπρα και κατά πληροφορίες υπέβαλε την παραίτησή του.

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν υπέβαλε παραίτηση

Τις πληροφορίες όμως ότι υπέβαλε παραίτηση ο κ.Μουζάλας διέψευσε η κυβενρητική εκπρόσωπος η οποία υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει καν εφικτό να επικοινωνήσουν με τον υπουργό που βρισκόταν εν πτήσει.

Σχόλια