default-image

Διευκόλυνση πληρωμής ληξιπρόθεσμων για τους αγρότες

Οικονομία
Διευκόλυνση πληρωμής ληξιπρόθεσμων για τους αγρότες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή θα μπορούν να αποπληρώνουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την ΔΕΗ οι αγρότες, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη στις 10 Μαρτίου 2016 από το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι από τους 206.317 δικαιούχους αγροτικού τιμολογίου οι 23.207 (11,2%) έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 1.000 ευρώ, συνολικού ύψους 100,8 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στο 86,7%του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών (116,2 εκατ. ευρώ) των δικαιούχων αγροτικού τιμολογίου.

«Η ΔΕΗ, για μια ακόμη φορά στηρίζει την αγροτική δραστηριότητα, και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο τόσο για την ίδια όσο και για τη χώρα μας.

Αναμένουμε από τους αγρότες να ανταποκριθούν σ' αυτή τη γενναία ρύθμιση και να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, προϋπόθεση για να εξακολουθήσει η Επιχείρηση να παίζει τον κοινωνικό της ρόλο, στηρίζοντας όλους τους καταναλωτές και την ελληνική οικονομία. Η μη τήρηση των υποχρεώσεων των λίγων μετατρέπεται σε επιβάρυνση των πολλών», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μ. Παναγιωτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News