Ελλάδα

Πρωτοβουλία συντονισμού, δράσεων και προσφορών

Η ΓΣΕΒΕΕ από κοινού με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως και με άλλους φορείς παραγωγής εμπορίου:

?      Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας

?      Σύνδεσμο Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών

?      Σύνδεσμο Ελληνικών Επιχειρήσεων Τροφίμων

?      Ελληνικό Σύνδεσμο Βιομηχανικών Επώνυμων Προϊόντων

Ανέλαβαν την πρωτοβουλία του συντονισμού δράσεων - προσφορών των επιχειρήσεων για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών των προσφύγων.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Χανιών συμμετέχει σε αυτή την πρωτοβουλία και απευθύνει κάλεσμα αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα:

Τρόφιμα: παστεριωμένο γάλα 1lt μακράς διαρκείας σε χάρτινη συσκευασία που να διατηρείται εκτός ψυγείου (όχι εβαπορέ), βρεφικά γάλατα σε σκόνη, φρυγανιές, μπισκότα, μέλι και μαρμελάδες (σε ατομικές μερίδες), τσάι (σε φακελάκια).

Είδη ατομικής υγιεινής: μωρομάντηλα, πάνες, σαμπουάν και υγρό σαπούνι σε μικρές συσκευασίες ή επαγγελματικές μαζί με μικρά πλαστικά μπουκαλάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σερβιέτες.

Λοιπά είδη: πλαστικά ποτήρια, πιάτα, πιρούνια και θερμικά ποτήρια.

Η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται καθημερινά 09:00-13:00 στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Χανίων στην οδό Ελ. Βενιζέλου 4 (κτίριο Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου), τρίτος όροφος, γραφείο 38. Για πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 28210 57747.

Σχόλια