Ελλάδα

Γεωργία Τσατάνη: Δεν υπάρχουν πολιτικά κίνητρα

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η οικογένεια του γνωστού νομικού Αντώνη Γρηγοράκη για δημοσιεύματα αθηναϊκών ΜΜΕ, που συνδέουν την κίνηση της συζύγου του, εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη, να κατηγορήσει τον υπ. Δικαιοσύνης για προσπάθεια παρέμβασης στο δικαστικό έργο, λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων.

Τα δημοσιεύματα έκαναν εκτενή αναφορά στην πολιτική σταδιοδρομία του συζύγου της εισαγγελέως, γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Γρηγοράκη, ο οποίος ήταν πολιτευτής της Ν.Δ., όπως πολιτευτής ήταν και η κόρη τους, Ελένη, στις τελευταίες εκλογές αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν κομματικά "συμφέροντα" πίσω από την κίνηση της εισαγγελέως.

Ωστόσο όπως αναφέρουν κύκλοι της οικογένειας ,η τοπική κοινωνία γνωρίζει ότι η εισαγγελέας ουδέποτε ενεπλάκη με την πολιτική δραστηριότητα του συζύγου της  και μάλιστα ουδέποτε εμφανίστηκε στο πλευρό του ή στο πλευρό της κόρης τους σε κάποια κομματική εκδήλωση και σίγουρα ουδέποτε επηρέασε το δικό της έργο.

Άλλωστε υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας ήταν υπεύθυνη και για την υπόθεση Βατοπεδίου στην οποία μάλιστα είχε επιδείξει ιδιαίτερη αυστηρότητα στον τότε ιδιαίτερο του Κώστα Καραμανλή τον κ. Αγγέλου, με την οικογένεια να καταλογίζει "επιλεκτική αμνησία" σε όσους την κατηγορούν.

Επιπλέον το περιβάλλον της οικογένειας επισημαίνει ότι η εισαγγελέας είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία και τους δικαστικούς κύκλους για το ήθος που διέπει την ίδια αλλά και την οικογένειά της.  

Σχόλια