Ελλάδα

Παιδί και Δι@δίκτυο: Ο Ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου

Εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Παιδί και Δι@δίκτυο: Ο Ρόλος της Οικογένειας και του Σχολείου» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολύκεντρου του δήμου Ηρακλείου (ισόγειο Μεγάρου Ανδρόγεω).

- Εισήγηση της κ. Παναγιωτάκη Μαρίας, Υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, με θέμα: «Η Διαχείριση του Διαδικτύου: Χτίζοντας Σχέσεις και Όρια στην Οικογένεια».

- Εισήγηση της κ. Ανδριγιαννάκη Δέσποινας, καθηγήτριας Πληροφορικής του Γυμνασίου Γαζίου, με θέμα: «Ασφαλέστερο Διαδίκτυο στο Σχολείο με την Ετικέτα Πιστοποίησης eSafety».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Γυμνάσιο Γαζίου σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Β. Καλοκύρη και τα σχολεία του Διασχολικού Δικτύου Παιδαγωγικής Αρμοδιότητάς της: Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου - 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου - 7ο ΓΕΛ Ηρακλείου - 4ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - 7ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - 13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου - Γυμνάσιο Προφήτη Ηλία.

Θα ακολουθήσει συζήτηση. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης - Τμήματος  Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης.

Σχόλια