default-image

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

Ελλάδα
Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Βασίλης Γεωργιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Γεωργιάδης είναι ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ.

Η ΚΕΦΕ της ΟΝΝΕΔ, αφού έλαβε υπόψη της ότι έως τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή νέου προέδρου της Οργάνωσης Νέων της ΝΔ κατατέθηκε μία και μόνη έγκυρη και εμπρόθεσμη υποψηφιότητα, ανακήρυξε ως νεοκλεγέντα πρόεδρο της οργάνωσης τον Βασίλη Γεωργιάδη.

Πρόκειται για κατ/ ανάλογη εφαρμογή των διατάξεων πάρ. 7 του άρθρου 10 του καταστατικού της ΝΔ για την εκλογή προέδρου του κόμματος και της πάρ. 5 του άρθρου 3 του Κανονισμού Γενικών Αρχών Λειτουργίας και Εκλογής των Κομματικών Οργάνων.

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Όπως σημείωσε ο κ.Γεωργιάδης "Το αποτέλεσμα της διαδικασίας ανάδειξης νέου Προέδρου της ΟΝΝΕΔ έδειξε τη διάθεση όλων να προχωρήσουμε ενωμένοι στη νέα εποχή που διαμορφώνεται. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τους 962 συνέδρους που υπέγραψαν τη στήριξη μου και να υποσχεθώ να δικαιώσω με τη δουλειά μου όλους εκείνους που πίστεψαν σε μένα και την πολιτική μου διακήρυξη.

Σήμερα τελειώνουν οι λογικές που μας κράτησαν στο χθες. Η εποχή απαιτεί υπερβάσεις, συνθέσεις και παραγωγικό διάλογο προκειμένου η οργάνωση μας να καταστεί ξανά μια σύγχρονη πολιτική φιλελεύθερη νεολαία, μπροστά από την εποχή της.

Είναι η στιγμή να περάσουμε από τα συνθήματα του Χθες, στην εποχή της παραγωγής ιδεών για το Αύριο.

Μαζί, ενωμένοι και μακριά από τις τεχνητές διαχωριστικές γραμμές θα δώσουμε τη μάχη προκειμένου ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας και η Νέα Δημοκρατία να καταστεί φορέας αναγέννησης της Πατρίδας μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News