Ελλάδα

Σπάει καρδιές η φωτογραφία με το γιο του συγκυβερνήτη

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Πανανά, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Agusta Bell μου συνετρίβη στην Κίναρο, έφερε χθες στη ζωή το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.280 κιλών, το οποίο θα πάρει το όνομα του μπαμπά του.

Ο μαιευτήρας της συζύγου του Κωνσταντίνου Πανανά δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και μέσα από το μήνυμα που τη συνοδεύει προκάλεσε τη συγκίνηση όλων.«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό... την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα... κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!Δημήτρης Κακαλέτρης», έγραψε ο γιατρός.

Απέκτησα μιά κόρη, απέκτησα έναν ήρωα  εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιό σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά,...

Δημοσιεύτηκε από Drkakaletris.gr στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Σχόλια