Ελλάδα

Στον Αρειο Πάγο ο Μητσοτάκης

Την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και την εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Μιχάλη Μπεκιάρη.

 «Σας υποδέχομαι με μεγάλη χαρά, είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέπτεται τον Άρειο Πάγο και αυτό δείχνει σαφώς το ενδιαφέρον σας για το θεσμό της δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δικαιοσύνης», δήλωσε η κ. Θάνου.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ήταν φυσικό να υπάρχει ενδιαφέρον από τη ΝΔ για τη Δικαιοσύνη. Ακόμα, έθεσε το θέμα της καθυστέρησης απονομής της Δικαιοσύνης και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει διακομματική συμφωνία για να στηριχθεί η Δικαιοσύνη.

Με τη σειρά της, η κ. Κουτζαμάνη ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον του και την ευαισθησία που έδειξε για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και των προβλημάτων που την απασχολούν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι τόσο το προσωπικό του ενδιαφέρον, όσο και αυτό της ΝΔ, είναι πολύ μεγάλο για τη Δικαιοσύνη. Επεσήμανε και πάλι την καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης και ενδεικτικά ανέφερε την περίπτωση του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος αποφυλακίστηκε.

Σχόλια