Ελλάδα

Οργή της μητέρας του Π. Φύσσα για την αποφυλάκιση Ρουπακιά

Την αγανάκτησή της για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά εκφράζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

«Προσπαθούν να εξευτελίσουν μια δίκη, που αφορά όλο τον ελληνικό λαό» είπε η κυρία Φύσσα. «Εμάς μας σκότωσαν, αλλά κάθε μέρα μας χώνουν και πιο βαθιά το μαχαίρι» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η κ. Φύσσα.

«Ξέραμε ότι στους 30 μήνες θα βγει, αλλά δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα είχε τόσο πολύ καθυστερήσει το δικαστήριο» δήλωσε η Μάγδα Φύσσα σε άλλη συνέντευξή της στο Mega και ζήτησε να προχωρήσει και να τελειώσει η δίκη, υποστηρίζοντας ότι «γίνεται οτιδήποτε είναι δυνατόν για να το καθυστερήσουν» και να εξευτελιστεί η υπόθεση.

Επισήμανε, δε, ότι μπορεί ο Ρουπακιάς να αποφυλακίζεται μετά από 30 μήνες, αλλά στο 18μηνο έχουν βγει «όλοι οι συνεργοί του», τους οποίους συναντά η οικογένεια και έξω.

«Είμαστε εμείς οι γονείς, αλλά ξοπίσω υπάρχει μια ουρά που έρχεται μαζί μας και ταλαιπωρείται και πονάει και υποφέρει και τρώει τις σάρκες της γιατί βλέπουμε όλους εκεί μέσα, βλέπουμε το κτήνος αυτό το οποίο δεν έχει δείξει καμία μετάνοια γι' αυτό που έχει κάνει, αντιθέτως μπαίνει μέσα και καμαρώνει, τους κατηγορούμενους τους περισσότερους να μην εμφανίζονται στο δικαστήριο, τους ίδιους τους δικηγόρους τους να είναι προκλητικοί» ανέφερε, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η οικογένειά της όλους αυτούς τους μήνες στη δίκη η Μάγδα Φύσσα.

Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 18 Μαρτίου.

Σχόλια