default-image

Όταν ο Παντελίδης τραγουδούσε για τους Κρητικούς (video)

Ελλάδα
Όταν ο Παντελίδης τραγουδούσε για τους Κρητικούς (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις του στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, ο Παντελής Παντελίδης, ο τραγουδιστής που αγαπήθηκε στο μέγιστο βαθμό αποκτώντας φανατικούς θαυμαστές εντός και εκτός Ελλάδος, ξεσήκωσε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίστηκε στις Αρχάνες, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί με τα τραγούδια του.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της εμφάνισης του Παντελή Παντελίδη, την οποία και είχε μαγνητοσκοπήσει η "ΚΡΗΤΗ TV", τότε που ο δημοφιλής καλλιτέχνης τα έδινε όλα πάνω στην πίστα, καλησπερίζοντας τους Κρητικούς με το δικό του μοναδικό τρόπο, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τότε την άσχημη και τραγική κατάληξη που θα του επεφύλασσε η μοίρα νωρίς σήμερα το πρωί.

Η  είδηση ότι ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 8 και 20 το πρωί προκάλεσε σοκ .Το Ι.Χ. που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του στην λεωφόρο Βουλιαγμένης -στο ύψος του Ελληνικού- και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Ο τραγουδιστής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_5r88f416/

Αρχικά στο Ασκληπιείο πήγε ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου θα εμφανιζόταν, ο οποίος τον αναγνώρισε, ενώ αμέσως μετά έφθασε στο νοσοκομείο και ο αδελφός του για την τυπική ταυτοποίηση των στοιχείων του, αφού ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

(Φωτογραφία πηγή: cnn.gr)

Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν, όταν η Τροχαία έφθασε στο σημείο, η μία γυναίκα, που διατηρούσε τις αισθήσεις της, είπε ότι οδηγός του Ι.Χ. ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Το σημείο της τραγωδίας

Ο Παντελής Παντελίδης

Ο Παντελής Παντελίδης είχε γεννηθεί στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου 1983. Μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού ωστόσο, αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής. Έμαθε μόνος του να παίζει τα μουσικά όργανα και ξεκίνησε να γράφει στίχους.

Ο άτυχος καλλιτέχνης, έγινε γνωστός μέσα από το διαδίκτυο όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σε στίχους και μουσική του ίδιου.

Το κομμάτι περιελήφθη στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες», που κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Ο Παντελής Παντελίδης είχε βραβευθεί το 2013 στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης. 

Ο θάνατος του αγαπημένου καλλιτέχνη, έρχεται λίγα 24ωρα μετά τις αντιδράσεις για το κομμάτι που έγραψε για την Κύπρο, οι στίχοι του οποίου προκάλεσαν σάλο με το ίδιο να απολογείται μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook αποφασίζοντας να το αποσύρει.

Αύριο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, ο Παντελής Παντελίδης θα έκανε πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Μάλιστα, ο ίδιος έδειχνε να ανυπομονεί για την πρεμιέρα και σε ανάρτησή του στο facebook είχε γράψει "Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi, ?#kiegwsagapw?"

//-->

"Premiera" plhsiazei, Kollhse to gkazi,  #kiegwsagapw

Δημοσιεύτηκε από PANTELIS PANTELIDIS (official) στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News