default-image

Κόρινθος: Τριάντα τρακτέρ θα περάσουν ως τα Μέγαρα

Ελλάδα
Κόρινθος: Τριάντα τρακτέρ θα περάσουν ως τα Μέγαρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαπραγμάτευση των αγροτών με τον στρατηγό της αστυνομία ο οποίος βρίσκεται στον Ισθμό και αμέσως μετά οι αγρότες θα αποφασίσουν πώς θα κινηθεί το κομβόι της αυτοκινητοπορείας για την Αθήνα.

Ο Ηλίας Μπαντουβάς από τα ανεξάρτητα μπλόκα της Μεσσηνίας δήλωσε, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τον Ισθμό, ότι στις διαπραγματεύσεις με την αστυνομία εξασφάλισαν τη δυνατότητα να περάσουν ως τα Μέγαρα -που έχει αρμοδιότητα ο στρατηγός της αστυνομίας- συμβολικά τριάντα τρακτέρ και μετά να διαπραγματευτούν και πάλι με την ηγεσία της αστυνομίας των Μεγάρων. Οι αγρότες όμως θέλουν να περάσουν όλα τα τρακτέρ για τα Μέγαρα και γίνονται συζητήσεις.

Ο κ. Μπαντουβάς είπε ότι στον Ισθμό υπάρχει ανησυχία γιατί έχουν ενημερωθεί ότι γίνονται επεισόδια στην Αθήνα και θέλουν να ξεκινήσουν για την πρωτεύουσα όσο γίνεται γρηγορότερα.

Επίσης, ανέφερε ότι θα συζητήσει σε λίγο η συντονιστική επιτροπή των μπλόκων και θα αποφασίσει πως θα ξεκινήσει η αυτοκινητοπορεία για Αθήνα, ενώ ο κ. Μπαντουβάς ενημέρωσε ότι λόγω των καθυστερήσεων εξαιτίας των αστυνομικών μπλόκων, τα τρακτέρ από Πύργο και Αιτωλοακαρνανία αναμένονται στις 12 το μεσημέρι στον Ισθμό.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η συγκέντρωση των αγροτών στο Ισθμό με τα λεωφορεία είναι μεγάλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News