Ελλάδα

Εξανάγκαζε να κάνει χρήση ναρκωτικών και να εκδίδεται

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 46χρονος για σωματεμπορία αστυνομικούς στην Αθήνα.

Ο συλληφθείς εξανάγκαζε τη σύζυγό του να κάνει χρήση ναρκωτικών και να εκδίδεται. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται τρεις συνεργοί του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, της μαστροπείας, του βιασμού και της απειλής, καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση καταγγελίας 34χρονης, εξακριβώθηκε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος είναι εν διαστάσει σύζυγός της, από τον Δεκέμβριο του 2013, με τη χρήση απειλών, σωματικής και ψυχολογικής βίας την παρέδιδε στα άτομα που αναζητούνται, προκειμένου να μεσολαβήσουν για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Επιπλέον, για να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκαζε στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης, ενώ το σύνολο των εσόδων τα παρακρατούσε ο ίδιος.

Στην γυναίκα παρασχέθηκε προστασία και αρωγή, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια