Ελλάδα

Το ΚΚΕ καταγγέλει το "διάλογο-απάτη" των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει ότι ο "διάλογος-απάτη" που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. μέσα από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της βουλής, την Τρίτη 9/2, είναι προσχηματικός κι επικίνδυνος, στοχεύει στην παραπλάνηση του λαού και την υπονόμευση των εργατικών - λαϊκών αγώνων, με στόχο την επιβολή των μέτρων - λαιμητόμο που διαλύουν τα κοινωνικά, ασφαλιστικά δικαιώματα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του η Κ.Ο. του ΚΚΕ με αφορμή τον προσχηματικό διάλογο στη Βουλή σχετικά με το Ασφαλιστικό.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καλεί τους αγρότες που παλεύουν στα μπλόκα του αγώνα, τους εργατοϋπάλληλους και τους αυτοαπασχολούμενους, να αχρηστεύσουν τις κάθε λογής παγίδες που στήνει η κυβέρνηση και να συνεχίσουν αποφασιστικά την πάλη τους», τονίζει στην ανακοίνωσή του.

Καταλήγει τονίζοντας πως «το μήνυμα της μεγαλειώδους απεργίας στις 4 Φλεβάρη σε όλη την Ελλάδα είναι σαφέστατο: Συνεχίζουμε - κλιμακώνουμε τον αγώνα για να αποσυρθεί το κυβερνητικό σχέδιο κατεδάφισης της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής».  

Σχόλια