default-image

Κλειστοί και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

Κρήτη
Κλειστοί και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλειστό είναι σήμερα το μεγαλύτερο μέρος και των ιδιωτικών παιδικών σταθμών με απόφαση ττου Παγκρήτιου Συλλόγου.

Όπως σημειώνουν ο κλάδος των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών από το 1970 που απέκτησε θεσμικό πλαίσιο, ποτέ δεν συμμετείχε σε απεργίες, ωστόσο, μια σειρά από λόγοι επιβάλουν αυτή  τη συμμετοχή. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά:

"Τώρα πλέον η Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ., ως δευτεροβάθμιο όργανο που καλύπτει όλη την Ελλάδα με τους Συλλόγους-Μέλη της, έχοντας εκπροσώπηση σε όλες τις πόλεις, αφουγκράζεται τα προβλήματα όλων των Ιδιωτικών Δομών και πλέον έχοντας τις προτάσεις των Μελών του αποφασίζει δημοκρατικά και αντικειμενικά, έστω και αργοπορημένα, λόγω της διαδικασίας συζήτησης για τη λήψη αποφάσεων από τις Γενικές Συνελεύσεις.

Τα μηνύματα που έφθαναν στην Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ. έδειχναν ότι τα καθημερινά προβλήματα που αφορούν τη ζωή και την επίλυσή τους γίνονται όλο και χειρότερα.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της πανελλαδικής απεργίας, εκείνο όμως που γνωρίζουμε, εκείνο που νιώθουμε γύρω μας είναι ότι πρέπει να υψώσουμε όλοι τη φωνή της διαμαρτυρίας μας μέσα και έξω από την Ελλάδα,

σίγουρα, εκτιμώντας τις εξελίξεις, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε άλλο, γι' αυτό μαζί με τους Συνεργάτες μας καταγράφουμε τις προταιρεότητές μας οι οποίες είναι:

•      Να διαφυλάξουμε το μέλλον των παιδιών μας.

•      Να σταθούμε αλληλέγγυοι στους νέους που η αγωνία τους για το αύριο οδηγεί πολλούς απ' αυτούς έξω από τα ελληνικά σύνορα.

•      Να ακούσουμε την κραυγή αγωνίας και να  στηρίξουμε την οικογένεια  που καθημερινά χάνει μισθούς και εισοδήματα με  αποτέλεσμα να δυσκολεύεται  να  επιβιώσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News