default-image

Ν. Παππάς: Διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει

Ελλάδα
Ν. Παππάς: Διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα γίνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης οτι «Διαγωνισμός τηλεοπτικών σταθμών δεν θα γίνει διότι η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει συγκρότηση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου», έδωσε ο υπουργός Επικρατείας  Νίκος Παππάς.

«Ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παππά

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

»Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση. Αραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις; Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στο διαγωνισμό. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του».

Νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Τσίπρας είχε υποσχεθεί σε Τούρκο επιχειρηματία να έρθει να πάρει κανάλι στην Ελλάδα» και κατηγόρησε τον κ. Παππά ότι μοναδικός στόχος του σχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες είναι να εκβιάζει ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News