default-image

Ποτάμι: "Τροχονόμος της διαπλοκής στα δημόσια έργα" ο Σπίρτζης

Ελλάδα
Ποτάμι: "Τροχονόμος της διαπλοκής στα δημόσια έργα" ο Σπίρτζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν πριν από λίγες μέρες χαρακτηρίζαμε τον κ. Σπίρτζη «τροχονόμο της διαπλοκής στα δημόσια έργα» εκείνος απάντησε με λάσπη από αυτή που συστηματικά ρίχνουν οι λαϊκιστές κατά του Κινήματός μας.

Η επίσημη επιβεβαίωση για το Ποτάμι δεν άργησε για άλλη μια φορά να έρθει. Όπως αποκαλύπτει έκθεση της Γενικής Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης, που δημοσιεύουν Τα Νέα την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο κ. Σπίρτζης εμπλέκεται σε κύκλωμα εργολάβων που λυμαινόταν έργα του ΟΛΠ τη δεκαετία του 2000. Γνωστός Πασόκος εκείνη την εποχή, ο νυν υπουργός Υποδομών (αυτό που λέμε ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση), μαζί με άλλους έξι εργολάβους μοιράστηκαν ύστερα από συνεννόηση 44 έργα του ΟΛΠ με πολύ μικρές εκπτώσεις και μεγάλη ζημιά του ελληνικού δημοσίου και των φορολογουμένων. Ο «σκληρός πολέμιος της διαπλοκής» κ. Σπίρτζης πιάστηκε στα πράσα και απ΄ ότι φαίνεται θα έχουμε και συνέχεια. Στο μεγάλο πάρτι της διαπλοκής και της ληστείας ήταν πρώτο τραπέζι πίστα. Κι αντί να κρυφτεί, τρυπώνει στο περιβάλλον του Μαξίμου και κουνάει το δάχτυλο σε όσους «ενοχλούν» τις «δουλειές» του.

Το Ποτάμι καταθέτει σχετική ερώτηση στη Βουλή ζητώντας εξηγήσεις από τον κ.Τσίπρα καθότι εκτός των άλλων ο κ. Σπίρτζης είναι σημαίνον στέλεχος του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, όπως και ο ίδιος διατείνεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News