default-image

ΝΔ: Οι Έλληνες ζούμε πολύ χειρότερα απ' ότι ένα χρόνο πριν

Ελλάδα
ΝΔ: Οι Έλληνες ζούμε πολύ χειρότερα απ' ότι ένα χρόνο πριν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για «οπισθοδρόμηση και αδιέξοδα» κάνει λόγο η ΝΔ μέσω του εκπροσώπου της κ. Γιώργου Κουμουτσάκου σχολιάζοντας τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος αναφέρεται σε «ένα χρόνο εθνικής υποχώρησης», τονίζοντας πως «ένα χρόνο πριν, ο λαϊκισμός των ψεύτικων υποσχέσεων αναλάμβανε την εξουσία», την οποία διαχειρίστηκε διχαστικά «με εξωπραγματική ιδεοληψία, επικίνδυνο ερασιτεχνισμό και απόλυτη αναποτελεσματικότητα, με αλαζονεία και αυταρχισμό, με καθεστωτική νοοτροπία», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, σ' αυτό τον χρόνο η χώρα πήγε δραματικά πίσω σε όλους τους τομείς, ενώ στοχοποιήθηκε η επιχειρηματικότητα, η εργασία, η ανάπτυξη, η αριστεία.

Όπως επισημαίνει ο κ. Κουμουτσάκος, «ένα χρόνο πριν - πριν την ανάληψη της εξουσίας από το λαϊκισμό - στη χώρα μας, με σκληρές προσπάθειες και θυσίες όλων, είχαν δημιουργηθεί στέρεες βάσεις και χειροπιαστές προοπτικές για το τέλος των μνημονίων και την έξοδο από την κρίση», ενώ σήμερα, όπως δηλώνει, «υπάρχει παντού οπισθοδρόμηση και αδιέξοδα, στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, στο προσφυγικό».

«Σήμερα, όλοι οι Έλληνες ζούμε πολύ χειρότερα απ' ό,τι ένα χρόνο πριν. Όλα αυτά έχουν ονοματεπώνυμο. Ένα χρόνο πριν, συγκροτήθηκε η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου. Λίγες μέρες μετά οριζόταν υπουργός Οικονομικών ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ίσως, μόνον αυτό να τα λέει όλα…» τονίζει ο κ. Κουμουτσάκος στη δήλωσή του.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News