default-image

Μητσοτάκης: Παράδειγμα εξόδου από την κρίση η Κύπρος

Ελλάδα
Μητσοτάκης: Παράδειγμα εξόδου από την κρίση η Κύπρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Κύπρος, που πηγαίνω σήμερα, ας αποτελέσει παράδειγμα εξόδου από την κρίση για την ιδεοληπτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» αναφέρει σε ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, με αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί το πρωί της Δευτέρας, στις 8:30, με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου και θα ακολουθήσει περιήγηση στο οδόφραγμα Λήδρας και επίσκεψη στην Εκκλησία Φανερωμένης.

Στις 9:30 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, στα γραφεία του κόμματος, ενώ στις 10:00 θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Στις 12:30 ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και στη συνέχεια, στις 13:30, θα επισκεφθεί τα Φυλακισμένα Μνήματα και στις 15:45 την ΕΛΔΥΚ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News