default-image

Μ. Συντυχάκης: Η κυβέρνηση μας ρίχνει στα Τάρταρα

Ελλάδα
Μ. Συντυχάκης: Η κυβέρνηση μας ρίχνει στα Τάρταρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι γίνεται αντιστροφή του κλίματος, γιατί θέλει να καταστήσει το λαό σε φάση υπομονής, καρτερικότητας, σε κλίμα προσδοκίας. Ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να αντιδράσει συνολικά στη λαίλαπα των μέτρων. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του "ΑΝΤ1" και στον Γ. Παπαδάκη την Παρασκευή 15 Γενάρη 2016.

Όσον αφορά το Ασφαλιστικό, υπογράμμισε ότι η εργοδοσία και το κράτος ποτέ δεν εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κράτος, μόνο οι εργαζόμενοι πληρώνουν χρόνια τώρα. Για τις μειώσεις των εργοδοτικών εισφορών, υπενθύμισε ότι τα προηγούμενα χρόνια μειώθηκαν κατά 3,5%, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι συντάξεις κατά 40%.

«Το ΚΚΕ καλεί το λαό σε κινητοποιήσεις για να μην έρθει, αλλά και αν έρθει να μην περάσει το νομοσχέδιο στη Βουλή. Πρόκειται για ταφόπλακα», σημείωσε και κατήγγειλε την κυβέρνηση που προκλητικά ισχυρίζεται ότι αποκαθιστά τη δικαιοσύνη και την ισότητα, ενώ στην πραγματικότητα ρίχνει στα Τάρταρα την πλειοψηφία εργαζομένων και συνταξιούχων και κυρίως τη νέα γενιά.

Ολόκληρη η παρέμβαση του Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News