Ελλάδα

Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία του Μαλεβιζίου

Συνάντηση με στελέχη της πετρελαϊκής εταιρείας είχε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με σκοπό να τους ευχαριστήσει για την προσφορά 14.500 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, ο κ. Μαμουλάκης συναντήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου με το διευθυντή των εγκαταστάσεων Ληνοπεραμμάτων της εταιρείας πετρελαίου ΕΚΟ, κ. Στέφανο Γρηγοράκη, και τον διευθυντή πωλήσεων κ. Μάνο Σταυρακάκη και τους ευχαρίστησε για την προσφορά 9.500 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης που διατέθηκε σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου και τις κοινωνικές δομές του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ., αλλά και για την προσφορά 5.000 λίτρων πετρελαίου κίνησης, που είχε διατεθεί το καλοκαίρι του 2015, την πρώτη περίοδο του τραπεζικού ελέγχου κεφαλαίων, για τα οχήματα του Δήμου.

Το "παρών" στη συνάντηση έδωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Άννα Φραντζεσκάκη και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Ντουλάκης.

Σχόλια