default-image

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος ενός εκ των δύο ανδρών στο Μεσολόγγι

Ελλάδα
Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος ενός εκ των δύο ανδρών στο Μεσολόγγι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 35χρονου Βασίλη Γρατσάνη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής μαζί με το 40χρονο Γιάννη Κορδώση και βρέθηκαν νεκροί σε αρδευτικό κανάλι, στην Κατοχή Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα πραγματοποίησε νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Βασίλη Γρατσάνη και διαπίστωσε ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό, ενώ έφερε μικρές εκχυμώσεις στις κνήμες.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η ιατροδικαστής, κανένα ίχνος ή εύρημα δε συνηγορεί σε εγκληματική ενέργεια. «Ο θάνατος προήλθε από πνιγμό εντός ύδατος», συμπλήρωσε.

Επίσης, απόψε πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή και στη σορό του Γιάννη Κορδώση, για το θάνατο του οποίου εικάζεται ότι επίσης προήλθε επίσης από πνιγμό.

Την Τρίτη στη 1 μετά το μεσημέρι θα γίνει στα Πηγάδια Παλαιομάνινας η κηδεία του Βασίλη Γρατσάνη, ενώ δύο ώρες αργότερα, στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει στην Πεντάλοφο η κηδεία του Γιάννη Κορδώση.

Όσον αφορά στις έρευνες, για το πώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι άνδρες κατέληξε στο αρδευτικό κανάλι, εξετάζεται το ενδεχόμενο να έσκασε το λάστιχο της αριστερής μπροστινής ρόδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς ήταν ο ένας από τους δύο φίλους που δεν είχε δίπλωμα αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές αναζήτησαν το όνομά του στα τερματικά της ΕΛ.ΑΣ. από όπου προέκυψε ότι δεν κατείχε δίπλωμα αυτοκινήτου.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι για τους οποίους επιλέχτηκε να οδηγήσει το αυτοκίνητο ο Κορδώσης και όχι ο ιδιοκτήτης του Βασίλης Γρατσάνης.

Ενδεχομένως ο Κορδώσης να ανέλαβε να οδηγήσει το αυτοκίνητο στην επιστροφή επειδή ο φίλος του είχε πιει.

Οι άτυχοι άνδρες διασκέδαζαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε μπαρ του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με το αυτοκίνητο του 35χρονου λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News