default-image

Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοούμενους του Μεσολογγίου

Ελλάδα
Άκαρπες οι έρευνες για τους αγνοούμενους του Μεσολογγίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο νέων που χάθηκαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Πεντάλοφου Μεσολογγίου.

Οι δύο άνδρες 35 και 40 ετών διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο ποταμό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν οι Αρχές προσανατολίζονται  σε τρεις πιθανές εκδοχές. Είτε να είχαν κάποιο ατύχημα κατά την επιστροφή τους, καθώς είχαν καταναλώσει αλκοόλ σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων τους που διασκέδαζαν μαζί, είτε να βρέθηκαν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο ηθελημένης φυγής των δύο ανδρών.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν σήμερα, με τη συνδρομή και ανδρών από την 6η ΕΜΑΚ Πάτρας καθώς και ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ εφόσον το επιτρέψει ο καιρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News