default-image

Δόθηκε παράταση για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων

Ελλάδα
Δόθηκε παράταση για τέλη κυκλοφορίας και κατάθεση πινακίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταση λίγων ημερών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση των πινακίδων, έχοντας εξαντληθεί όλα τα περιθώρια, δίνει το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «το υπουργείο Οικονομικών, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, παρατείνει την προθεσμία αγοράς τελών κυκλοφορίας για το 2016, μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016. Επισημαίνει, επίσης, ότι:

1. Δε θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία κ.λπ.

2. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.

3. Η πληρωμή τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει (στις τράπεζες) και μέσω διαδικτύου, χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη».

Την παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων προανήγγειλε το πρωί της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

«Τα δεδομένα που είχαμε έως την Τρίτη ήταν ότι είχαν πληρωθεί τα τέλη για 4,5 εκατ. οχήματα», δήλωσε ο κ. Αλεξιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Θα δούμε τι έγινε και χθες και μέσα στην ημέρα θα ληφθεί η απόφαση για παράταση λίγων ημερών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και να μη δημιουργηθεί πρόβλημα», ανέφερε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News