default-image

Μάθημα αλτρουισμού από τους μαθητές του 3ου Λυκείου

Κρήτη
Μάθημα αλτρουισμού από τους μαθητές του 3ου Λυκείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα μάθημα αλτρουισμού και κοινωνικής ευθύνης έδωσαν οι μαθητές του 3ου Λυκείου Ηρακλείου.

Η πρωτοβουλία Αγάπης και Αλληλεγγύης, την οποία ανέλαβαν οι μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 23/12/15. Οι μαθητές συγκέντρωσαν εφόδια για τους πρόσφυγες και απέστειλαν σε Αθήνα και Ειδομένη 78 κούτες γεμάτες με τρόφιμα, υγειονομικό υλικό, ρουχισμό, παιχνίδια και «αγάπη πάνω από όλα».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του 15μελούς Συμβουλίου, «στόχος των μαθητών ήταν να στηρίξουν το Γολγοθά κάθε πρόσφυγα που κατέφυγε στην Ελλάδα και να ανταποκριθούν στο καθήκον τους προς τους συνανθρώπους τους».

Η παράδοση του υλικού στην υπεύθυνη της Γενικής Ταχυδρομικής.

Στην ίδια ανακοίνωση οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλες τις οικογένειες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία τους, και ιδιαίτερα στο πρατήριο αρτοποιημάτων ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ για τη χορηγία χιλίων ατομικών συσκευασιών με κριτσίνια, καθώς και στην εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά του υλικού.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στη συμπαράσταση των καθηγητών τους και στις συγκινητικές αφίσες που φιλοτέχνησαν για τα προσφυγόπουλα οι μαθητές του 46ου Νηπιαγωγείου.

Η διεύθυνση και οι καθηγητές του 3ου Λυκείου συγχαίρουν τους μαθητές «για την ευγενική τους πρωτοβουλία αλλά και τη μεθοδικότητα με την οποία την έφεραν σε πέρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News